بازسازی دیگ و قابلمه تفلون خلیج فارس
بازسازی ظروف تفلون شماره ۲ خلیج فارس
به دنبال مرکز بازسازی ظروف تفلون در تهرانسر می گردید ؟
پیشنهاد ما اوژن سرویس است
بازسازی ظروف تفلون از دسته خدمات مورد استقبال مشتریان اوژن سرویس در تمامی مناطق تهران است.این سرویس از جمله سرویس های مرتبط با لوازم خانگی در تهران محسوب می شود.
بازسازی تفلون، بازسازی دیگ و قابلمه و بازسازی ماهیتابه تفلون
اوژن سرویس در جهت آسایش و راحتی کاربران و با همکاری متخصصین خدمات بازسازی ظروف تفلون در محله تهرانسر کرده است خدماتی نظیر بازسازی ظروف تفلون تهرانسر , تعمیر ماهیتابه تلفون تهرانسر , تعمیر و بازسازی قابلمه چدن در تهرانسر , گرانیت کردن قابلمه و تعمیر و گرانیتی کردن دیگ و قابلمه پلوپز در تهرانسر را ارائه داده و تجریه خوبی را برای کلیه مشتریان خود از جمله مشتریان عزیز خود در جنوب ارائه نماید.
چگونه از اوژن سرویس برای بازسازی ظروف تفلون و چدن و گرانیت استفاده کنیم؟
شما می توانید با مراجعه به سایت : اوژن سرویس و مشاهده آدرس و ساعت کاری به این مرکز مراجعه فرمایید همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر با شماره تماس مرکز اوژن سرویس تماس بگیرید.
معرفی محله تهرانسر
تهرانسر نام محلهای در غرب تهران است که از شمال به بزرگراه شهید لشکری و محله شهرک آزادی و از جنوب به بزرگراه فتح و از شرق به فرودگاه مهرآباد و محله شهرک آسمان و از غرب به بزرگراه آیت الله مهدوی کنی و محله شهرک استقلال و شهرک دریا محدود شدهاست. محله تهرانسر در منطقه ۲۱ شهرداری تهران واقع است.
تاریخچه
در گذشته بهخصوص در دوران سلطنت سلسله قاجار محدوده تهرانسر کنونی و نواحی اطراف آن جزو شکارگاههای سلطنتی محسوب میشدهاست. همچنین وجود چشمهای در اطراف اتوبان آزادگان در نزدیکی شهرک فاطمه الزهرا کنونی باعث مهمتر شدن این منطقه بودهاست. در اوایل قرن سیزدهم و در زمان سلطنت احمد شاه قاجار شخصی بنام خلیل معنوی خواستار خرید چشمه میشود و با پرس و جو متوجه میشود که این چشمه به شخصی به نام فرمانفرما از نوادگان ناصرالدین شاه تعلق دارد، خلیل معنوی با پرداخت حدود ۱۳ هزار تومان آن چشمه را از او خریده و با ساخت خانههایی در اطراف آن و ساکن کردن چندین خانواده از اهالی همدان و تویسرکان در آنجا، آن ناحیه را تبدیل به روستایی به نام سلیمان خانه میکند. او با پرداخت حقوق به ساکنان روستا از آنها میخواهد که بر روی زمینهای اطراف کشاورزی کنند و با این کار خود را مالک تمام نواحی اطراف آن چشمه میکند.[۱]
بعد از مدتی در حدود سال ۱۳۳۱ هجری شمسی شرکت تعاونی کارمندان شرکت نفت برای ساخت منازل مسکونی برای کارکنان این شرکت، این ناحیه را انتخاب کرده و بعد از مذاکره با معنوی حدود یک میلیون مترمربع از زمینها را خریداری و شروع به ساخت و ساز مینماید و نام این محدوده را تهرانسر میگذارد.[۱]
در دهه ۵۰ شهرک هواپیمایی احداث شد و همچنین در سال ۶۰ محله خیابان فجر و خیابان گلناز و قسمت جنوبی بلوار اصلی جهت ساخت خانههای تعاونی به پرسنل کارخانههای جنرال؛ الیاف؛ زیمنس و ارج و… اعطا گردید. در سال ۶۳ شهرک دریا برای کارکنان نیروی دریایی ارتش شکل گرفت.
وضعیت کنونی
جمعیت تهرانسر بیش از ۱۰۰ هزار نفر میباشد که به علت امکانات رفاهی و درمانی، دسترسی و … تهرانسر به یکی از محلههای مهاجرپذیر مبدل گشتهاست و جمعیت آن رو به افزایش است.[۱]
تهرانسر به عنوان یکی از محلههای تهران برای اجرای طرح مسکن ویژه تهران انتخاب شدهاست و عملیات احداث ۲۳۱۰ واحد مسکن ویژه در بلوار یاس ضلع جنوبی این منطقه ازسال ۱۳۹۱ آغازشدهاست.[۲] و در حال حاضر نیمی از واحدهای مسکونی شهرک از سال ۹۵ در اختیار مالکین قرار گرفته و فاز دوم پروژه که نیم دیگر واحدهای مسکونی و مجموعه تفریحی و شهربازی و همچنین واحدهای تجاری و طرح انتقال بازار لاله زار را شامل میشود با سرعت خوبی در دست ساخت میباشد.
انتقال مترو به تهرانسر
در تاریخ ۱۹تیر۱۳۹۷ پی بازدید شهردار تهران و رئیس شورای شهر از منطقه۲۱ طی گفتگو محسن هاشمی رئیس شورای شهر وقت تهران از رسیدن خط ۴ متروی تهران از ایستگاه متروی شهرک اکباتان به تهرانسر خبر داد.[۳] اما بعد از رونمایی از چهار خط جدید مترو مشخص شد که دو ایستگاه برای محله تهرانسر در خط ۱۱ مترو تهران در نظر گرفته شده. که از بلوار چوگان در منطقه۲۲ شروع و با عبور از منطقه ۲۱ و دو ایستگاه در تهرانسر وارد منطقه ۱۸ خواهد شد.
مساجد و ابنیه فرهنگی
- مسجد جامع – بلوار شاهد غربی
- مسجد النبی – شهرک پاسداران
- مسجد محسنی – خیابان فجر
- مسجد امام مهدی (عج)
- مسجد الغدیر – شهرک دریا
- مسجد امام خمینی – شهرک هواپیمایی
- گلزار شهدای گمنام (واقع در پارک شهدای گمنام (با نام پیشین گلریز) در بلوار نیلوفر (شاهد) شرقی)
- اندیشه سرای ققنوس – تهرانسر شمالی