بازسازی دیگ و قابلمه تفلون دروس
بازسازی دیگ و قابلمه تفلون دروس
به دنبال مرکز بازسازی ظروف تفلون در دروس می گردید ؟
پیشنهاد ما سنتر سرویس است
بازسازی ظروف تفلون از دسته خدمات مورد استقبال مشتریان سنتر سرویس در تمامی مناطق تهران است.این سرویس از جمله سرویس های مرتبط با لوازم خانگی در تهران محسوب می شود.
بازسازی تفلون، بازسازی دیگ و قابلمه و بازسازی ماهیتابه تفلون
سنتر سرویس در جهت آسایش و راحتی کاربران و با همکاری متخصصین خدمات بازسازی ظروف تفلون در محله دروس تلاش کرده است خدماتی نظیر بازسازی ظروف تفلون دروس , تعمیر ماهیتابه تلفون دروس , تعمیر و بازسازی قابلمه چدن در دروس , گرانیت کردن قابلمه و تعمیر و گرانیتی کردن دیگ و قابلمه پلوپز در دروس ارائه داده و تجریه خوبی را برای کلیه مشتریان خود از جمله مشتریان عزیز خود ارائه نماید.
چگونه از سنتر سرویس برای بازسازی ظروف تفلون و چدن و گرانیت استفاده کنیم؟
شما می توانید با مراجعه به سایت : سنتر سرویس و مشاهده آدرس و ساعت کاری به این مرکز مراجعه فرمایید همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر با شماره تماس مرکز سنتر سرویس تماس بگیرید.
معرفی محله دروس
دَرّوس از محلههای قدیمی و اعیان نشین شهر تهران واقع در شهرستان شمیرانات است. این محله در منطقه ۳ شهرداری تهران واقع شدهاست. مرز جنوبی این منطقه بلوار شهرزاد (شیدائی) و مرز شمالی آن کمی بالاتر از خیابان دولت (کلاهدوز) میباشد. درّوس از شرق به خیابان پاسداران و از غرب به خیابان شریعتی (جاده شمیران) منتهی میشود.
خیابانبندی منظم و رعایت اصول شهرسازی در خیابانهای درّوس از ویژگیهای این محله است، که آن را بهیکی از گرانترین محلههای شهر تهران تبدیل کردهاست. مقبره مهدیقلی هدایت ملقب به مخبرالسلطنه سومین نخستوزیر رضا شاه (دوران پهلوی) و نویسنده کتاب خاطرات و خطرات در محله دروس خیابان بهداد نبش کوچه مسجد واقع است.[۱]
نام درّوس
ظاهراً نام محلۀ درّوس مرکب از دو کلمه دره و روس میباشد؛ زیرا روسها در آنجا اقامت تابستانی داشتند و مهمانیها و جلسههای اداری خود را این محله برگزار میکردند.[۲]
پیشینه
درّوس محلهای بسیار قدیمی است که در زمانهای دور دهکدهای ارمنینشین در بخش شمال شرقی آن قرار داشت و مردم در زمینهای اطراف آن به کشاورزی و دامداری مشغول بودند و ساکنانش در قلعهای به نام قلعه ارمنیها که در آن حدود قرار داشت، زندگی میکردند.
تا پیش از کشف تمدن قیطریه و هم چنین کشف آثاری در تپههای عباسآباد، گمان میرفت پیشینهٔ تاریخی شهر تهران به همان آثار یافتشده در حوالی شهر ری محدود میشود، ولی اکتشافات باستانشناسی در تپههای عباسآباد، بوستان پنجم خیابان پاسداران و درّوس، نشان داد تمام آبادیهای ناحیهٔ تاریخی قصران (شمیران)، دورهای درخشان از استقرار اقوام کهن و خلاقیتهای فرهنگی را پشت سر گذاردهاند.
در این ده، دو رشته قنات جاری بود که آب مصرفی و کشاورزی مردم ده دروس از آن تأمین میشد. یکی قنات نصرت در محل چهارراه قنات فعلی و دیگری در خاور دروس به نام قنات شیبانی که هردو هنوز هم جاری هستند.[۱]