تعمیرات غذاساز سعادت آباد
تعمیرات غذاساز سعادت آباد
بدنبال تعمیرگاه غذاساز در منطقه سعادت آباد میگردید ؟
پیشنهاد ما اوژن سرویس است …
دستگاه غذاساز نیز مانند تمام وسایل برقی دیگر در معرض خراب شدن قرار دارند و عوامل مختلفی ممکن است باعث بروز مشکل در آن شود.
خراب شدن کلیدهای دستگاه غذاساز، پاره شدن تسمه، شکستن تیغه و یا کثیف شدن آن، کار نکردن دستگاه غذاساز و… ازجمله مشکلات رایجی است که در تمام دستگاههای غذاساز با هر برندی ممکن است ایجاد شود.
یک تعمیرکار حرفهای برای تعمیر دستگاه غذاساز ابتدا مشکل غذاساز را تشخیص میدهد و سپس برای حل کردن آن مشکل اقدام میکند.
- تشخیص قطعه خرابشده در دستگاه غذاساز نقش بسیار مهمی در تعمیر آن دارد
- چون هرگونه تشخیص نادرست ممکن است باعث آسیب جدیتری به دستگاه غذاساز شما شود
- به همین دلیل بهتر است با توجه به برند دستگاه غذاسازتان به نمایندگی مجاز تعمیرات غذاساز تماس بگیرید.
معرفی کوتاه محله سعادت آباد :
سعادتآباد متعلق به شاهزاده محمدجعفر میرزا قاجار بود. در سال ۱۳۲۷ خورشیدی سید ضیاءالدین طباطبایی این ده را که مخروبه و بدون سکنه و زمینهایش ریگزار بود؛ خریداری کرد. سه دانگ آن را به نام خود و سه دانگ را به نام همسرش بتول ثبت کرد.[۱]
در شروع کار با استخدام آشنایان یزدی و کشاورزان که همه سید بودند این ده را سادات آباد نامگذاری کردند که گندمکاری، یونجهکاری و پرورش خرگوش از نوع آنغوره انجام میدادند. او با فروش گوشت خرگوش به مغازههای چهارراه استانبول و فروش پوست خرگوش و پشم آن برای تولید کلاه و پالتو به بازرگانان و به دست آوردن پول از این راه هرچه خرابه بود را آباد کرد و به آب رساند.
همراهی کارگران و مدیریت سید ضیاءالدین طباطبایی به منطقه آبادانی بخشید و با اضافه شدن کارگران غیر سید و تلفظ آسانتر، سادات به سعادت تبدیل شد. گندم مزارع سید ضیاءالدین طباطبایی تأمینکنندهٔ غلهٔ بسیاری از مناطق تهران شد. انواع میوههای مرغوب آن زمان از باغهای سید ضیاءالدین طباطبایی (در سعادت آباد) تأمین میشد. او به پیشنهاد سر ریدر بولارد سفیر انگلستان در آن زمان به پرورش نوعی خاص از خرگوش پرداخت و در طول ده سال بهطور مداوم پانزده هزار خرگوش در مزارع سعادت آباد پرورش داد